Продавач/ка во пекара

  • Објавен пред 2 недели
  • Кисми ДООЕЛ
  • Активен до 02.07.2022
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Ланецот на бурекџилници КИСМИ има потреба од продавачи. 
Плата 25.000,00 денари
Сите заинтересирани за подетални информации може да добијат на следниот телефонски број 070 810 779 Лице за контакт Горан

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »