Градинар и домаќин на куќа и двор

 • Објавен пред 2 недели
 • Гемма инженеринг
 • Активен до 29.05.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

1. Одржување на двор

 • Поткастрување на разни листопадни и иглолисни растенија во различни големини
 • Ѓубрење на истите и нивно наводнување
 • Косење на трева

 

Во есенски период:

 • Чистење и собирање на лисја
 • Поткројување и спремање на растенијата за зимски период

 

Во зимски период:

 • Чистење на снег и средување на дворот
 • Припрема на ситни и крупни дрва за камин (палење на камин)

 

2. Секојдневни обврски за базен

 • Чистење на базен (летен период)
 • Негово одржување и припрема (затворање за зимски период)

 

3. Секојдневни обврски за кучиња

 • Припрема на храна
 • Хранење

 

емаил: info@gemma.mk

контакт тел: 072 214 483

КЛИКНИ