Магационер - возач

За компанијата: Септима ДООЕЛ Скопје е приватна компанија основана 2000 година. Дејност на компанијата е промет на големо со фармацевтски производи, медицински помагала, диететски суплементи, козметички и хемиски производи и останати производи од асортиманот потребни за аптека. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • СЕПТИМА
  • Активен до 15.01.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

СЕПТИМА ДООЕЛ Скопје, компанија која се занимава со промоција и продажба на препарати од повеќе реномирани фармацевтски производители,

објавува конкурс за слободно работно место :

МАГАЦИОНЕР - ВОЗАЧ

 

Потребни квалификации:

  • IV степен стручна подготовка
  • Работно искуство 2 години во веледрогерија
  • Познавање работа на компјутер (Microsfot office)
  • Возачка дозвола Б категорија

 

Од кандидатот очекуваме да е:

- комуникативен, иницијативен

- одговорен во исполнување на зададените цели и работни задачи

- подготовен за надоградување и усовршување

- подготвен за тимска работа

 

Доколку ги исполнувате наведените услови од конкурсот, Ве повикуваме да ја испратите својата биографија и препорака најдоцна до 15.01.2021, на e-mail: [email protected]

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.