Возач на авто дигалка - авто кран

 • Објавен пред 12 месеци
 • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
 • Активен до 15.11.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Струмица

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Ракувач возач на Автодигалка – авто кран  -    1 извршител

 

Потребни квалификации:

 • Со  работно искуство,
 • Предност имаат кандидатите со работно искуство и соодветен сертификат,
 • Средна стручна спрема,
 • Со работно искуство во ракување со камион со дигалка, 
 • Ги извршува сите работи предвидени активности за соодветната машина со упатството и се грижи за редовно работење и функционирање на машината,
 • Да учествува во постапка на дефектажа, грижа околу сервис и отстранување на дефекти.

 

Личен Профил:

 • Флексибилност,
 • Одговорност и вредна личност,
 • Организираност,
 • Мотивираност и превземање на иницијатива.

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk 

Контакт телефон: 071 23 88 79

КЛИКНИ