Градежен лимар

  • Објавен пред 5 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 01.06.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Агенција за привремени вработувања МОТИВИ итно бара

ГРАДЕЖНИ ЛИМАРИ

со или без работно искуство, со можност за работа надвор од Скопје.

Плата одлична!

Напомена: 
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.


Аплицирајте на: work@motivi.mk.
Телефон за контакт: 078/459-774.

КЛИКНИ