Web Developers

 • Објавен пред 7 месеци
 • Mysoft Advanced Technologies
 • Активен до 23.03.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Ние сме M. A. T. иновативна компанија од областа на информатичката технологија. Нашиот тим е динамичен интернационален и секогаш во потрага по најдобрите IT професионалци. Нашата цел е квалитетност и точност при секој изработен проект за нашите клиенти кои се реномирани меѓународни компании.

Доколку сте подготвени за нови предизвици и искуства, имате желба да бидете дел од успешен тим и практично да го примените своето знаење аплицирајте за една од понудените работни позиции.

Back End Developer

Услови:

 • Познавање во PHP 5.3+ OOP, Design patterns
 • MySQL 5.1+
 • Искуство во работење со PHP frameworks (Laravel, CodeIgniter, Zend or Symfony)
 • AJAX, XML, JSON, Web Services
 • HTML , CSS , JavaScript, jQuery


Front End Developer

Услови:

 • HTML , CSS , JavaScript, jQuery
 • AJAX, XML, JSON, Web Services
 • Работно искуство се брои како предност
 • Јазици: Задолжителен:Македонски или Албански, Предност: Англиски,Германски.
 • Желба за стекнување и унапредување на техничкото знаење.


Обврски:

 • Развој на различни Веб апликации.
 • Персонализација
 • Обнова,модификација и одржување на веќе постоечки кодови.
 • Употреба на нови технологии за подобрување на платформите
 • Работење заедно со тим од Developers и Дизајнери за дизајнирање и развивање на различни решенија за различни клиенти

Senior PHP Developer

Услови

Значајно искуство во IT индустријата,практично познавање на работа со PHP (>5.5), Magento Software/ Zend Framework

 • Познавање PHP (OOP) и MVC
 • Практични познавања од работа со Javascript / Ajax и HTML / CSS
 • Познавање на англиски јазик/германски јазик ќе се смета за предност

 

Одговорности

 • Изработка на веб страни за online трговија и користење на Magento платформа.
 • Создавање на ефикасни и повеќекратни PHP модули


Лични карактеристики

 • Чесност и лојалност на високо ниво
 • Желба за стекнување и унапредување на техничкото знаење.

Ние ви нудиме

Основна плата 50 000 денари.

Примања според ангажираност и искуство со дополнителни бонуси. Можност за добра интернационална комуникација. Мотивациони пакети за сите вработени. Обезбедени тренинзи за професионален пристап кон работата. Релаксирана и пријатна работна атмосфера.

Позициите се однесуваат на полно работно време во нашите канцеларии во Скопје.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот креативен тим испратете ги вашите апликации со фотографија на d.spasenovski@mysoft.mk со назнака за која позиција аплицирате.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.


 

КЛИКНИ