Шанкер/ка

  • Објавен пред 10 месеци
  • Хотел Ројал Вју
  • Активен до 17.02.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

Хотел Ројал Вју има потреба од шанкер/шанкерка со или без работно искуство.

Предност имаат кандидати од Охрид и Охридскиот регион.

CV може да се достави на нашата емаил адреса: finansii@royalview.com.mk  

 

КЛИКНИ