МЕНАЏЕР ЗА ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА

 • Објавен пред 11 месеци
 • EUROVIA
 • Активен до 16.01.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Тетово

Eurovia ДООЕЛ е една од водечките компании во областа на градежништвото во Македонија.

По семејна традиција на успешно работење во областа на градежништвото, компанијата "ЕУРОВИА" е основана во 2010 година. Пред себе постави цел да се креират капацитети кои ќе ги покријат сите видови на работа во градежништво; од преработка на проектна документација до реализација на повеќето комплексни градби во високо градежниот сектор.

Станете дел од нашиот успешен тим.

Со цел да се зајакне нашиот тим , го објавуваме овој  конкурс за позиција:

МЕНАЏЕР ЗА ИНФОРМАТИЧКА ТЕХНОЛОГИЈА

Квалификации на кандидатот:

 • Минимум 1 година работно искуство;
 • Универзитетска диплома од областа на Информатичките технологии;
 • Познавање на англиски јазик;
 • Компјутерски способности;
 • Тимски работник;
 • Менаџерски и комуникациски вештини.

Главни одговорности:

 • Развивање и имплементација на ИТ стратегија за поддршка на бизнис целите на компанијата;
 • Развивање на соодветен компјутеризиран информатички систем за да се задоволат потребите на менаџерите и персоналот;
 • Овозможување на дневна поддршка, консултации, инструкции, решавање на проблеми со софтвер, хардвер, мрежа и соодветни компјутерски системи;
 • Помош при дефинирање на потреби за обука и обезбедување обука за ефикасна употреба на компјутерските системи;
 • Инсталирање на програми, принтери и поврзување на мрежа;
 • Менаџирање на кориснички имиња и одржување на соодветно ниво на безбедност на истите;
 • Ревизија на системите и давање препорака за подобрување на истите;
 • Анализа, планирање и имплементација и поефикасни и ефективни практики;
 • Креирање на тимска средина преку поттикнување на креативност и одговорност, при што обезбедува јасни насоки и постојан фидбек.

Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, треба да испратат своја професионална биографија (CV) на: info@eurovia.mk, со назнака “ИТ Менаџер”.

Краен рок за пријавување 16/01/2017.

Контакт инфо:

ул.101 бр. 15, Желино – Тетово

(Aвтопат Мајка Тереза, бензинска пумпа Лукоил 025, во близина на Агрополог)

Канцеларија во Скопје:

Коле Неделковски 61 лок 1

Скопје, Македонија

Тел: +389 44 350 991

КЛИКНИ