Рецепционер/ка

 • Објавен на 5.2019
 • Хотел Ројал Вју
 • Активен до 16.05.2019
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Охрид

Рецепционер/ка

Потребни квлалификации:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Познавање на англиски јазик (познавање на друг странски јазик ќе се смета за предност),
 • Со или без работно искуство.

Опис на работно место:

 • Прием на гости,
 • Воспоставување контакти со гостите и клиентите,
 • Позитивни, тимски ориентирани и спремни да се носат со предизвиците на работното место.

Личен профил:

 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти.

Ве молиме Вашето CV  да го доставите на следниот емаил: finansii@royalview.com.mk

 

КЛИКНИ