Агенти за продажба - 2

 • Објавен пред 5 месеци
 • Emona Group
 • Активен до 26.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ЕМОНА ГРОУП - МАК ДОО

I.Агенти за продажба – 2 Позициии
 

Задачи и одговорности:

 • Испорака на производите до продажните места,
 • Прецизно спроведување на планот за продажба,
 • Задолжен за порастот на продажбата во продажните места ,
 • Реализација на пред-нарачки,
 • Редовни посети на клиентите,
 • Дополнителни задачи по барање на одговорното лице.

Критериуми за вработување:

 • Најмалку ССС ( ВСС е предност),
 • Работно искуство,
 • Добри кумуникациски вештини,
 • Возачка дозвола (Б категорија)
 • Познавање на англиски јазик (пожелно)

Инструкции за апликација:

Сите заинтересирани кандидати, треба да испратат кратка биографија

(CV) на следната адреса: emonagroup.mak@gmail.com

Конкурсот е отворен од 27.11.2018 до 06.12.2018 година.

КЛИКНИ