Продавачки со послужување

Плата од 23.000 ден. до 35.000 ден.

Една од најстарите слаткарници во Скопје, нуди работа ! 😊

Имаме потреба од 2 продавачки со послужување, со или без работно искуство. Работа во смени, 7 часа работни во денот, недела слободен ден. Потребен ни е  персонал за подолг период, не бараме сезонски работници. Почетна плата 23.400 денари ( вклучен оброк,слатко, кафе,сок..  ), можност за покачување уште следниот месец. Опција и за повисока плата(без оброк). Информации за ова работно место може да добиете на тел.број 078 338 927, Адријана

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »