Царински декларант

За компанијата: Фирма од областа на курирскиот сервис - франшизер на интернационалниот бренд во оваа област, TNT Express Netherlands & FedEx Int. Постои повеќе од 15 години, со постојан развој и надоградба. повеќе за компанијата »

Транспортна фирма од Скопје има потреба од царински декларант - шпедитер со или без лиценца.

Потребни квалификации:

  • обавезно работно искуство и познавање на царинските процедури за увоз-извоз во с-емот на СОЦДАД
  • активно користење на пишан и говорен англиски јазик
  • возачка дозвола, Б категорија

* адреса за апликација : [email protected]