СТРУЧЕН СОРАБОТНИК (МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК)

 • Објавен пред еден месец
 • Пантер Факс ДООЕЛ
 • Активен до 03.08.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Пантер Факс ДООЕЛ:

Komercijalist - Асистент за продажба

За Пантер Факс ДООЕЛ:

Фирмата Пантерфакс е основана во 1991 година кога во Скопје е почната работа со Продавница во Мавровка на техника и потоа со продажба на ТВ опрема за ТВ Станици.

Продажбата е проширена на CCTV опрема, банкарска опрема и телефонски централи.

Од 2008 отворена е подружница panterfarm.com која работи со додатоци за исхрана и гранични лекови кои се во продажба во повеќе аптеки низ Македонија и во ланец на Дистрибуција на неколку веледрогерии.

Има 9 вработени и една продавница.

Се наоѓаме во Дебар Маало до Скопски мерак, позади Градежен Факултет.

Во продажбата на Пантерфарм вклучена е и медицинска опрема која е интересен дел од продажбата, како Пациент монитори, OXigen Цонцентратори, ECG, прочистувачи на воздух и друго.

 

За позицијата:

Поради проширување на својот тим, имаме потреба од СТРУЧЕН СОРАБОТНИК (МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК).

Потребни квалификации:

 • Високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),
 • Пожелно е познавање на англиски јазик,
 • Познавање на MS Windows и MS Office,
 • Положен возачки испит (Б категорија) и активно возење.

Потребни вештини и способности:

 • Поседување комуникациски, презентациски и преговарачки вештини
 • Претприемачки дух, стручна компетентност
 • Справување со работа под притисок, исполнување на таргети.

Одговорности:

– презентирање и промоција на додатоци во исхрана и гранични производи преку редовни посети на лекари и фармацевти.

 

CV-ијата со Ваша фотографија можете да ги испратите на следната имејл адреса: panterfax@gmail.com  или да аплицирате преку вашиот профил на kariera.mk

КЛИКНИ