Комерцијалисти

 • Објавен пред 6 месеци
 • МЛ-ГАРИ ДОО
 • Активен до 08.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Рок за пријавување до: 08.11.2018

Сектор: ПРОДАЖБА , КОНТРОЛА НА ТЕРЕН

Комерцијалист , контрола и унапредување на продажба 

Регион : Скопје , Источна МК , Западна МК , Централна МК

Работни задачи:

 • Продажба и маркетинг со почитување и спроведување на стандарди и процедури за работа на МЛ-ГАРИ ДОО,
 • Грижа за производи по стандарди на компанијата, 
 • Грижа за купувачи на дадениот регион,
 • Следење и известување за активности на пазарот,
 • Грижа за наплата на побарувања,
 • Поддржува и гради тимски дух и решава проблеми во интерес на работењето, и други работи по опис на работно место.

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование
 • Флексибилност за работа на терен
 • Одлична комуникација, преговарање и ориентираност кон деловни клиенти 
 • Професионално однесување
 • Организиран/а и аналитичен/а
 • Мотивирана и стабилна личност
 • Динамичен/а, проактивен/а и насочен/а кон резултати
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Позитивен однос кон промени
 • Работа и познавање од компјутери (MS Office пакет)
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија
 • Пожелно е познавање на англиски јазик

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство ке се смета како предност

 

Сите што ги поседуваат горенаведените квалификации и вештини СЕ ПОКАНЕТИ ДА АПЛИЦИРААТ со нивната професионална биографија која може да ја достават на е-маил : info@maya.mk со назнака на работната позиција за која се аплицира.

 

 

КЛИКНИ