Магацински работник во Скопје

За компанијата: Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

                                                                 

 

                                                                  Магацински работник во Скопје

 

Потребни способности и вештини:

•    Mотивирана и стабилна личност;

•    Организираност, систематичност и темелност во работата;

•    Навремено исполнување на обврските зададени по налог на претпоставениот;

•    Способност за тимска работа и одговорност;

•    Позитивен став и професионално однесување;

 

Опис на работни обврски:

•    Прием на роба во магацин;

•    Правилно одржување и складирање на постоечката роба во магацин;

•    Пакување на роба по соодветен работен налог;

•    Вршење утовар и истовар на роба при прием и издавање во комуникација со другите колеги од логистика

•   Одржување и функционално користење на магационскиот простор.

 

Нудиме:

•       Едукација и опкружување кое потикнува личен и професионален развој;

•       Работа во динамична средина – предизвикувачки и разновидни работни задачи;

•       Систем на наградување на успешните вработени; 

•       Стимулативни примања.

Цел е да дадеш најдобро од себе, биди таков како што си. Оствари се себеси, исполни и препознај ги своите вредности и примени ги во секојдневниот живот и работа. Ако си задоволен со својата работа, ќе бидеш задоволен и со животот. Тука сме да ти помогнеме на твојот пат кон успехот и остварување на целите. Твојот успех е и наш успех. Од ден до ден, ќе следиме, мотивираме, наградуваме и веруваме во тебе. Ти ја даваме подршката и довербата. Те цениме и разбираме. Се што работиш е важно.

 

Доколку сакате да станете дел од професионалниот и креативен тим кој што секогаш е инспириран и мотивиран при осмислувањето на решенија за целосно опремување на домот со фокус на желбите и потребите на купувачите Вашата Професионална Биографија (CV) може да ја доставите на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака магацински работник во Скопје.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »