Аналитичар на продажба

Плата од 25.000 ден.

Активни огласи од Лек Скопје:

Менаџер за финансиско известување

Лек Скопје е реномирана интернационална фармацевтска компанија со препознатлив бренд. Поради проширување на нашиот тим имаме потреба од нови членови на позицијата :

АНАЛИТИЧАР НА ПРОДАЖБА

Одговорности/обврски на позицијата

 • Реализација на сите активности од процесот на СО валидација во согласност со процедурата
 • Комуникација со Купувачите врска СО валидација
 • Извршување на секојдневните активности поврзани со продажбата во координација со тимот
 • Извршување на извештаи и анализи за продажба за Македонија, Косово и Албанија
 • Калкулација на комерцијални акции
 • Калкулација на одобренија по основ на договори

Профил на успешниот кандидат:

 • Универзитетска диплома по ИТ, економија, финансии или друга еквивалентна диплома
 • Без работно искуство
 • Microsoft Office пакет - одличен Excel
 • Одличен англиски јазик и пишан и говорен

Компанијата нуди:

 • Oдлична можност за професионален развој за амбициозни кандидати
 • Нето месечна плата  од минимум 25.000 денари,
 • Полно работно време

  Доколку сте заинтересирани за оваа позиција, ве молам испратете ваша кратка биографија.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »