Негователки и медицински сестри

Потребни се негователки и медицински сестри со и без работно искуство за работа во дом за стари и изнемоштени лица.                  

Информации од 09 до 18 ч.

Контакт телефон: 078/404-498 078/436-677

КЛИКНИ