Менаџер/ка за транспорт и логистика

За компанијата: МА-ТАБ Логистик организира комплетен камионски транспорт за Вашите пратки од Цела Европа до Македонија, Косово, Албанија и обратно. Ние обезбедуваме професионална и пријателска услуга со високо ниво на точност и сигурност. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • MA-TAB Transport & Logistics
 • Активен до 30.11.2021
 • Позиција: Менаџер/управник/директор
 • Локација: Скопје

МА-ТАБ ТРАНСПОРТ &  ЛОГИСТИК 

МЕНАЏЕР/КА ЗА  ТРАНСПОРТ  И ЛОГИСТИКА (СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО)  

 • Познавање од областа за маркетинг и логистика 
 • Подготовка на договори, одлуки, следење на целокупната правна документација на фирмата (архивирање на целокупната документација за фирмата, распределба на пошта, водење на дневна агенда на генералниот директор, набавки за потребите на фирмата, превземање на повици и утовар од страна на нашите клиенти 
 • Добри комуникациски вештини и професионалност со клиентите 
 • Систематичност, организираност, иницијативност
 • Одлично познавање на работа со MS Office Suite и Internet
 • Одлично познавање на македонскиот и англискиот јазик (усно и писмено)
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
 • Проекција, организација и координирање на продажбaта 
 • Активна комуникација со клиентите од секое ниво,
 • Изготвување на годишни планови за продажба, организирани и проектирани на квартално ниво,

   Што добивате:

 • Можност да работите во компанија каде ќе имате чувство на припадност, 
 • Пријатна работна атмосфера, 
 • Комплетно опремена работна средина, која ќе ви овозможи да го истакнете својот потенцијал
 • При реализиран месечен таргет освен месечна плата + БОНУС 

Испратете CV на 

eмаил: [најави се за да го видиш е-маилот]

контакт: 00 389 71 36 36 16