Автомеханичар

За компанијата: Продажба на нови и користени возила, продажба на делови и додатоци за Toyota и Lexus. повеќе за компанијата »

Тојота Авто Центар – Објавува конкурс за автомеханичар

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование – техничко училиште
 • Работно искуство поправка на моторни возила (минимум 3 години)
 • Возачка дозвола Б – категорија
 • Основно познавање на англиски јазик

Опис на работно место :

 • Дијганостика на возила
 • Поправка и одржување возила
 • Контрола на извршени сервисни активности
 • Користење стручна литература

Нудиме:

 • Можност за технихничко усовршување во работата
 • Безбедна и пријатна работна околина
 • Бонус на плата според месечните остварувања

Вашата професионална биографија CV може да ја испратите на [најави се за да го видиш е-маилот]

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »