Адвокат

Плата од 35.000 ден. до 40.000 ден.

Потребни квалификации:

 • Најмалку една година работно искуство по стекнување на лиценца за работа, во областа на адвокатурата,
 • Солидно познавање на работа со компјутер - MS Office и
 • Солидно познавање на англиски јазик.

Профил и способности:

 • Вербални комуникациски способности,
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи,
 • Флексибилност, доверливост,професионалност и лојалност,
 • Способност за работа под притисок,
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

Придобивки за избраните кандидати:

 • Работа со професионален и искусен тим,
 • Професионална надградба и усовршување,
 • Можност за напредување во кариерата.

Достава на документите за апликација:

Дополнителни информации:

 • Работно време: од понеделник, до петок, од 08.30 часот, до 16.30 часот.

Напомена:

 • Рок за пријавување: 10 (десет) работни дена, рок за избор: 45 (четриесет и пет) дена, по истекот на рокот за пријавување.
 • Само кандидатите кои ги исполнуваат условите наведени во огласот, може да бидат повикани на иницијален разговор во процесот на селекција.
 • Податоците за кандидатите се чуват во базата на кандидати до завршување на процесот на селекција, со целосно почитување на одредбите од Законот за заштита на лични податоци.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »