Дистрибутер за реон Скопје

За компанијата: МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и природна изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци. повеќе за компанијата »

МАГРОНИ ДОО - Скопје е една од водечките македонски компании за производство и дистрибуција на природна минерална и изворска вода, освежителни безалкохолни и алкохолни пијалаци.

Нашиот успешен тим има потреба од извршител за следната работна позиција:

Дистрибутер за реонот Скопје 

Кандидатот ќе биде одговорен за:

 • Продажба и наплата на реон во Скопје.

Барања за позицијата:

 • Средно образование
 • Возачка дозвола од Ц категорија
 • Постојано живеалиште во горенаведениот реон
 • Одговорност, комуникативност и способност за работа во тим
 • Работно искуство на слична позиција ќе се смета за предност

Компанијата нуди:

 • Стимулативен финансиски пакет
 • Дополнителни бонуси
 • Обуки и можност за професионално напредување
 • Динамична и професионална работна средина
 • Тимска атмосфера

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на [најави се за да го видиш е-маилот] , најдоцна до 30.9.2023.

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »