Месар/ка

Се бара МЕСАР/КА за во месара

  • Со полно работно време
  • Плата по договор

Телефон за контакт 078-310-479

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »