Возач на службено возило

 • Објавен пред 8 месеци
 • Биро проект
 • Активен до 12.10.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Деловен систем АДИНГ АД Скопје, една од водечките компании за производство, примена и пласман на хемиски материјали кои се употребуваат во градежништвото има потреба од вработување на:

 

ВОЗАЧ

ЗА ПОТРЕБИТЕ НА КАБИНЕТОТ НА ГЕНЕРАЛНИОТ ДИРЕКТОР

 

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно образование
 • Задолжително претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија (активен возач, Ц категорија ќе се смета за предност)
 • Познавање на територијата на град Скопје и Република Северна Македонија
 • Основно познавање на автомобилската технологија
 • Познавање на странски јазик

 

Личен профил:

 • Одговорна, принципиелна и доверлива личност
 • Лојалност и професионалност
 • Навременост и точност
 • Уредност и самоиницијативност
 • Развиени комуникациски вештини
 • Позитивен став

 

Профил на работната позиција :

 • Управување на службено возило за потребите на Друштвото
 • Грижа за техничка исправност и хигиена на службеното возило
 • Прецизност и точност во извршувањето на работните задачи
 • Способност за следење на инструкциите за работа и работни упатства
 • Придржување кон постапките и упатствата на компанијата, како и кон мерките за безбедност и здравје при работа

 

Што нудиме:

 • Вработување на определено време од 6 месеци, со можност за продолжување на истото и можност за напредување
 • Стабилна работа
 • Редовни и стимулативни примања
 • Осигурани на полно работно време
 • Позицијата е со седиште во Скопје, со патување во странство во регионот и пошироко
 • Работно време од 08:00-16:00 h (понеделник-петок)

 

Од пријавените кандидати ќе се избере едно лице.

 

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор, ќе бидат повикани на тестирање и интервју.

 

Доколку сте спремни за предизвикот да се вклучите во тимот на АДИНГ и ги исполнувате наведените квалификации, доставете апликација со содржина:

 • Мотивационо писмо
 • CV со фотографија
 • Копија од документи со кои се презентираат останатите барани услови

 

Доколку сте заинтересирани за наведената позиција и Вашиот профил одговара на барањето, Ве молиме пратете Ваша биографија (CV) електронски на следната mail адреса ading@ading.com.mk  или по пошта на  ул.Новоселски пат (1409) бр.11 Скопје

 

АДИНГ АД Скопје

КЛИКНИ