Доставувач на пратки

ТПЛ Тотал Пост Логистик, друштво за поштенски услуги, поради зголемување на обемот за работа, Ви нуди можност за вработување. Има потреба од:

  • Доставувачи на поштенски пратки за Скопје;
  • Доставувачи на поштенски пратки за Струмица;
  • Доставувачи на поштенски пратки  за Тетово;

 

Вашето CV доставете го на e-mail tpl.vrabotuvanje@gmail.com со назнака како што е наведено погоре.

 

 

КЛИКНИ