Медицинска Сестра

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

  • Објавен пред 2 недели
  • ПЗУ Азура
  • Активен до 25.06.2024
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје
  • Facebook: pzuazura?locale=mk_mk

Ординација по општа (семејна) медицина во Скопје, Ѓорче Петров има потреба од:

Со почит

ПЗУ Азура 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »