Рецепционер/ка

Активни огласи од Mикеи Хантинг Клуб:

Собарка - Шанкер/ка и послужувачи - Рецепционер/ка

(преземи го огласот како слика)

 

Хотел “Hunter’s Lodge Kamnik” има потреба од личност која е комуникативна, позитивна и подготвена за тимска работа, за работната позиција рецепционер/ка.

Услови кои е потребно да ги исполнува кандидатот:

  • Работно искуство од најмалку една година како рецепционер или работа на слична работна позиција -
  • Одлично познавање англиски јазик, говорење и пишување
  • Добри компјутерски вештини (MS Office пакет)
  • Високо развиена усна и писмена комуникација, продажни и преговарачки вештини
  • Мотивирана и позитивна личност
  • Флексибилност и подготвеност за работа во смени
  • Склоност кон тимска работа

Доколку имате желба да станете дел од нашиот тим и сакате дополнително да ги усовршувате своите вештини и знаења, АПЛИЦИРАЈТЕ. Испратете го вашето CV со фотографија на [најави се за да го видиш е-маилот] Дополнителни информации на 070 404 848

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »