Соработник за финансии и сметководство

За компанијата: Друштво за осигурување. Друштвото за неживотно осигурување УНИКА АД Скопје e дел од Австриската групација UNIQA INSURANCE GROUP, која е една од водечките осигурителни групации во Централна и Источна Европа. Групацијата... повеќе за компанијата »

Активни огласи од УНИКА ЛАЈФ АД Скопје:

Референт за обработка на штети - Проценител на штети

УНИКА ЛАЈФ АД Скопје е друштво за осигурување на живот, кое на македонскиот пазар на осигурување постои уште од 2011 година, и е дел од UNIQA INTERNATIONAL GROUP AUSTRIA која е лидер на Австрискиот осигурителен пазар уште од 1811 година .

Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, УНИКА ЛАЈФ  има потреба од искусни и амбициозни личности кои заслужуваат да работат во најдобри услови со најдобри ресурси.

Потребни квалификации:

 • Високо образование – Економски Факултет 
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office пакетот 

Одговорности и задачи:

 • Книжење на влезни и излезни фактури
 • Книжење на изводи
 • Проверка на салда
 • Не е потребно работно искуство

Личен профил:

 • Трудољубивост, совесност и предаденост во работата 
 • Комуникативност, љубезност, точност
 • Одлични комуникациски способности
 • Лојалност, иницијативност и позитивен став
 • Тимски работник

Компанијата нуди одлични услови за работа, конкурентна плата и континуирана надоградба.

Доколку сакате да се надградите и да напредувате во кариерата, доставете ваши контакт податоци и CV на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или со достава на вашето CV преку полето Аплицирај

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »