Повеќе работни позиции во фабрика за производство на мебел

ФЕЈДОМ ФУРНИТУРЕ ДОО СКОПЈЕ, има потреба од вработување на работници за повеќе работни позиции, во фабрика за производство на тапациран мебел.

Вашето CV испратете го на е-маил: denifeydom@gmail.com

КЛИКНИ