Персонал за во производство

Плата од 24.000 ден. до 45.000 ден.

 • Објавен пред 2 недели
 • ЛИЛИ ФУД ДООЕЛ
 • Активен до 19.02.2024
 • Позиција: Оператор во производство/машина
 • Локација: Скопје
 • Facebook: lylyfood.mk

ЛИЛИ ФУД компанија за производство на пекарски производи.

Поради отварање на втор погон за производство во Скопје, Трубарево има потреба од персонал и тоа на следниве позиции:

 • Пекар (искуство со лиснато тесто)- 1 позиција, 
 • Помошник пекар - печење и помагање на пекари - 2 позиции
 • Жени - помошнички во производство со производи со тесто- 4 позиции
 • Пакување на производи - 2 позиции
 • Дистрибутер на роба за локација Скопје
 • Дистрибутер на роба за локација - надвор од Скопје
 • Магацинер ( прием на суровина и задолжен за готов производ)
 • Комерцијалист за ТТ - Маркети Скопје, 
 • Комерцијалист за Источна Македонија
 • Комерцијалист за Западна Македонија
 • Административен работник 

Потребни калификации: 

 • Минимум завршено средно образование,
 • Со работно искуство.

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Смисол за одржување на ред и хигиена,
 • Тимска работа.

Платен превоз

Работно време: прва смена

Плата зависно од позиција и искуство

Контакт:

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »