Стоматолози

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПЗУ "ВУ-ДЕНТ"
  • Активен до 13.12.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Цела Македонија

ПЗУ „ВУ-ДЕНТ“ од Гевгелија има потреба од:

 

Двајца доктори - стоматолози

 

Потребни квалификации:

  • Медицинско образование,
  • Положен државен испит.

 

Услови:

  • Одлично сместување,
  • Солидна плата.

 

Вашето CV испратете го на е-маил: ekoplodpak@yahoo.com или преку копчето „Аплицирај“.

КЛИКНИ