СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР

КаСис АД Скопје е процесинг центар во Република Македонија за процесирање на трансакции со платежни картички, управување со АТМ и ПОС мрежа, е-трговија, персонализација на дебитни и кредитни платежни картички, неплатежни картички и сервиси на дежурен центар.

 

КаСис АД Скопје бара кандидат за работно место

СИСТЕМ АДМИНИСТРАТОР

 

Ве покануваме да се приклучите кон тимот на КаСис АД Скопје.

Tреба да имате познавање и искуство во Windows и Linux OS, VMware виртуелизација, мрежна инфраструктура Cisco, Check Point, HP.

 

Вашата апликација, заедно со CV (професионална биографија) можете да ја доставите електронски на следната e-mail адреса: jadrankai@casys.com.mk  .

Ќе бидат контактирани само апликантите во потесен избор.

 

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по изборот на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.

КЛИКНИ