Продавач/ка

  • Објавен пред 8 месеци
  • Таргет
  • Активен до 28.03.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бара продавач/ка за маркет во населба Ченто и Железара.

Предност имаат тие со работно искуство.

Телефон за контакт: 071-786-005

КЛИКНИ