Монтер на мебел

За компанијата: Прима е најголемиот хрватски ланец на малопродажба на мебел и еден од најголемите Хрватски производители на мебел. Малопродажната мрежа на Прима ја сочинуваат 52 салони во Хрватска а во Македонија, Прима... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Прима Мебел ДООЕЛ
  • Активен до 27.11.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија 7. Во дури 8 фабрики во Хрватска и во странство произведуваме мебел за целокупно опремување на домовите, апартмани, викендици, хотели и работни простори.  На тој начин имаме вработено преку 2000 работници од разни профили и подрачја на стручност. Стратешкиот фокус на PRIMA е развој насочен кон зголемување на трговскиот удел во производството и продажбата на мебел, како на домашниот, така и на странскиот пазар. Поради зголемување на тимот, бараме компетентни и добро обучени луѓе насочени кон остравување на резултати, склони на тимска соработка со желба за нови знаења и вештини, и кои би биле заинтересирани за работната позиција:

Монтер на мебел во Скопје

Потребни способности и квалификации:

•    Mотивирана и стабилна личност;

•    Организираност, систематичност и темелност во работата;

•    Навремено исполнување на обврските зададени по налог на претпоставениот;

•    Способност за тимска работа и одговорност;

•    Позитивен став и професионално однесување;

•    Возачка дозвола Б категорија;

•    Претходно работно искуство со монтажа на мебел;

Опис на работни обврски:

•    Монтажа на мебел во салоните на Прима мебел;

•    Монтажа на мебел во домовите на потрошувачите;

•    Работниот ангажман вклучува теренска работа во Скопје и на територијата на државата;

Нудиме:

•       Едукација и опкружување кое потикнува личен и професионален развој;

•       Работа во динамична средина – предизвикувачки и разновидни работни задачи;

•       Систем на наградување на успешните вработени;

•       Плата: 29.000 денари + бонуси

Доколку сакате да станете дел од професионалниот и креативен тим кој што секогаш е инспириран и мотивиран при осмислувањето на решенија за целосно опремување на домот со фокус на желбите и потребите на купувачите Вашата Професионална Биографија (CV) може да ја доставите на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака монтер на мебел во Скопје.