Оператор во Call Center

Опис на работа:

 • Секојдневна телефонска комуникација со клиентите поради наплата на побарувања
 • Следење на спроведувањето на договорот
 • Внесување на податоци во одредени апликации / бази
 • Можност за работа во смените / според распоредот на работодавецот

Потребни квалификации:

 • Средна стручна спрема (ССС)
 • Пожелно искуство со исти или слични задачи
 • Познавање на работа на компјутер (познавање на MS пакет и интернет)
 • Основно познавање на англиски јазик

Профил на кандидатот:

 • Добри комуникациски и преговарачки вештини
 • Способност за успешно решавање на проблемот во одредена временска рамка
 • Трпение и способност за работа со комплексните клиенти
 • Одговорен и професионален пристап кон работата, тимски дух
 • Високо ниво на самоиницијативност и мотивација за постигнување резултати

Ние нудиме:

 • Динамична и одговорна работа во компанија со постојан раст
 • Континуирано професионално усовршување
 • Mожност за напредок со постигнатите резултати
КЛИКНИ