Електротехничар / Монтажер

 • Објавен пред 3 недели
 • СЕНСОР доо, Скопје
 • Активен до 20.10.2020
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Скопје

Фирма од Скопје има потреба од вработување на Електротехничар (една или повеќе позиции) за изведба системи за слаба струја што вклучува изведба кабелски инсталации, монтажа на опремата и пуштање во работа на истата (системите за слаба струја опфаќаат комјутерски системи, системи за детекција и дојава на пожар, системи за видео надзор, системи за контролиран пристап и работно време, системи за заштита од упад/кражба, видео домофонски и домофонски системи, системи за обесчадување, системи за детекција на штетни и ексползивни гасови, системи за заштита на производи од кражба и броење на посетители, интеграција во софтвер/и за надзор и управување на истите,.....)

Потребно Образование: Електротехника/ССС или повисока

Работно искуство:  мин. 2 години искуство во слична дејност.

 

Опис:

Изведба на кабловски инсталации, монтажа на опрема и пуштање во работа на истата за  системи за слаба струја на деловни, индустриски и станбени објекти во Македонија и околината

Потребни дополнителни вештини:

 • Читање и детално разбирање на проектна документација ( блок шеми и цртежи со основи од електричен развод)
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Подготвеност  за тимска работа под притисок на зададени рокови
 • Предност е познавање и на работи поврзани со јакострујни инсталации и системи.
 • Познавање на англиски јазик е предност

Фирмата нуди:

 • Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни,..)
 • Соодветна финансиска компензација
 • Динамична и интересна тимска работна средина

Кратка биографија и мотивациско писмо доставете на: oglas@sensor.com.mk

КЛИКНИ