Сетер во одделот за лиење пластика

За компанијата: Magna International Inc. is a leading global automotive supplier dedicated to delivering new mobility solutions and technology that will change the world. Our products can be found on most vehicles today... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 5 дена
  • Magna International
  • Активен до 05.08.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Струга