Дистрибутери

 • Објавен пред 8 месеци
 • ДИМЕ ДОО Скопје
 • Активен до 29.03.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

ДПП Диме Доо Скопје (МЕЛНИЦА ФУРНА ДИМЕ) има потреба од Дистрибутери на леб и бели пецива за територијата на Град Скопје.

Потребни квалификации:

 • Возачка Ц кат активен шофер
 • Искуство во иста или слична дејност е потребно но не е и пресудно

Личен профил:

 • Одговорност и професионалност
 • Лојалност
 • Флексибилност и енергичност
 • Способност за работа под притисок
 • Ориентираност кон клиенти
 • Нето месечни примања од 20 000 денари

Аплицирајте на email: goko@dime.com.mk, контакт тел.076/496-467

КЛИКНИ