ПЗУ НИКОБ МЕДИКАЛ: Возач на амбулантно возило

Возач на амбулантно возило

Поради проширување на својот тим, НИКОБ Медикал објавува оглас за вработување на:

ВОЗАЧИ НА АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА

Потребни квалификации:
- Завршено средно образование;
- Возачка дозвола Б категорија;

Дополнителни квалификации:                      

- Организираност и одговорност; 

- Професионалионален и љубезен однос;

- Способност за тимска работа;                                                                       

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;

- Работа во смени;
- Редовни месечни примања;


- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови,Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »