Оператор во Контакт Центар

За компанијата: Флекс Кредит ДОО Скопје е Македонска небанкарска финансиска институција, регистрирана од Министерство за финансии на република Северна Македонија под број 13-1659/2.Компанијата обезбедува брзи потрошувачки... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Флекс Кредит
 • Активен до 18.01.2022
 • Позиција: Телефонски оператор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Флекс Кредит:

Кредитен Инспектор - Тим лидер-Филијала Скопје

Оглас за работна позиција:  Оператор во Контакт Центар во Флекс Кредит ДОО Скопје 

Потребни квалификации и вештини:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Организираност и одговорност 
 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Трудољубивост и совесност
 • Флексибилност за работа со широк профил на луѓе
 • Внимание на детали и ориентираност кон резултати
 • Аналитичко размислување и вештини за приоритизирање
 • Познавање на пакетот MS Office
 • Релевантно искуство од најмалку 1 година ќе се смета за предност

Опис на работни задачи:

 • Контактирање на клиентите со цел комплетирање на онлајн апликациите
 • Контактирање на постоечки и нови клиенти со цел промоција на различни продажни кампањи и нови продукти
 • Одговарање на влезните повици од клиенти
 • Грижа за клиентите
 • Aдминистрација на добиените информации во база на податоци

Услови од компанијата:

 • Атрактивна плата плус месечни бонуси според политиката на компанијата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Можност за дополнителна обука и тренинг
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија

Аплицирањето може да го направите на самиот оглас со притискање на копчето АПЛИЦИРАЈ или пак да испратите CV на email   [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака Оператор во Контакт Центар.

барај огласи за вработување » барај останати огласи »