Монтер на вентилација - работа во Хрватска

 • Објавен пред 7 месеци
 • CK INSTALACIJE
 • Активен до 22.11.2019
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Друга држава

CK INSTALACIJE има потреба од МОНТЕР НА ВЕНТИЛАЦИЈА за работа во ХРВАТСКА.

 

Работно време: Полно работно време
Вид на вработување: Постојан работен однос
Работни места: 4
Стручна подготовка: SSS, VKV, KV

 

Опис на работата:

 • монтажа и инсталација на вентилација
 • монтажа на опрема за вентилација
 • изолирање на канали ARMAFLEX

 

Знаење и вештини:

 • самостоен работник
 • позитивен пристап
 • способност за работа во тим

 

Работно искуство:

 • минимум 2 години

 

Профил на кандидатот:

 • одговорни, енергични и вредни особи, спремни за работа и напредување
 • самостојни, коректни и лојални

 

Ние нудиме:

 • коректни услови за работа
 • постојан работен однос
 • платен смештај
 • плата - 5EUR до 8EUR на час во зависност од знаењето

 

Вашите апликации пратете ги на следниот e-mail: rok.kovac@ck-instalacije.hr

КЛИКНИ