АГЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА НА КЛУЧНИ КУПУВАЧИ

  • Објавен пред 9 месеци
  • Младинска Книга Скопје
  • Активен до 16.10.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од Младинска Книга Скопје:

ВРАБОТУВАМЕ АГЕНТИ ВО ТЕЛЕФОНСКО СТУДИО

Реномирана странска издавачка куќа вработува агенти за продажба на своите производи на клучни купувачи, а за реон Македонија.

Старосната граница како и работниот статус воопшто не се важни. Кандидатите треба да имаат само интерес за работа, а фирмата обезбедува обука и оспособување на кандидатите за работа. Посебни квалификации не се потребни освен желба за работа, позитивна енергија и добро расположение на кандидатите.

Вештини и способности: Одлични комуникациски способности Преговарачки вештини Ориентираност кон клиенти Динамични, иницијативни и насочени кон резултати ​.​

Понуда: Основна плата плус атрактивен награден пакет ​Ако ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: hristina.blazevska@mkskopje.com или јавете се на тел. 02/3072544 или на 076298277 т.е. повелете директно во нашите простории на ул. Љубљанска 5, наспроти Сити Мол.

КЛИКНИ