ДИЗАЈНЕР НА ЕНТЕРИЕР

  • Објавен пред 4 месеци
  • Pierre Cardin Home MK
  • Активен до 21.11.2018
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Pierre Cardin Home MK:

Продавач/ки

ОТВОРЕНА ПОЗИЦИЈА ЗА РАБОТА: ДИЗАЈНЕР НА ЕНТЕРИЕР 

- СТУДЕНТ ИЛИ ДИПЛОМИРАН НА ФАКУЛТЕТ ЗА АРХИТЕКТУРА/ ДИЗАЈН 
- ОДЛИЧНО ПОЗНАВАЊЕ НА ARCHICAD, AUTOCAD, 3DS MAX, PHOTOSHOP  
- ЛЕСНО ПРИЛАГОДЛИВ НА НОВА ТЕХНОЛОГИЈА И УЧЕЊЕ НА НОВИ СОФТВЕРИ   
- СПРЕМЕН ДА РАБОТИ ПОД ПРИТИСОК И ВО РАМКИ НА ДАДЕНО ВРЕМЕ 
- ДИЗАЈНЕРСКИ ВЕШТИНИ СО ВНИМАНИЕ НА ДЕТАЛИ 
- ЕСТЕТСКА СЕНЗИБИЛНОСТ ЗА ОБРАБОТКА НА 3D РЕНДЕРИ. 

- ФЛЕКСИБИЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ СО ПРОГРЕСИВЕН ПЛАН ЗА ПЛАТА  
- РАБОТЕЊЕ ВО КАНЦЕЛАРИЈА ИЛИ ОД ДОМА 

Главни задачи: Дизајнирање, организирање, и рендерирање на средини за живеење (кујна, мебел), канцелариски простори, и други ентериерни уредувања.

Заинтересираните кандидати може да аплицираат на career.pierrecardinhome@gmail.com со назнака ДИЗАЈНЕР НА ЕНТЕРИЕР".

Број за контакт: +389 78 290 890 

Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за инервју.

 

КЛИКНИ