КЕЛНЕР ЗА КАФЕ ДЕВЕТКА - БАРНЕТ ДООЕЛ

  • Објавен пред 6 месеци
  • БАРНЕТ
  • Активен до 18.01.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кафе Бар Деветка во ТЦ Беверли Хилс Скопје, има потреба од работници - Келнер и Шанкер.

Предност за вработување имаат лица со минато искуство.

Сите заинтересирани полнолетни лица потребано е да се јават и закажат средба на: 077860436

КЛИКНИ