Келнер/ка

  • Објавен пред 3 месеци
  • Fitness House
  • Активен до 11.03.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Fitness House:

ГОТВАЧ / ПОМOШНИК ГОТВАЧ

Fitness House има потреба од келнер/ка. 
Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го вашето CV на filip@fitnesshouse.mk

Личен профил: 

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност
  • Љубезност и педантност, со позитивен став
  • Тимска работа и професионален однос кон клиенти

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ