Кафе Деветка има потреба од Шанкер

  • Објавен пред 3 месеци
  • БАРНЕТ
  • Активен до 17.04.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кафе Деветка (Барнет Дооел) во ТЦ Беверли Хилс имаат потреба од Шанкер. 
Предност имаат шанкери со минато искуство.

Сите заинтересирани полнолетни лица потребано е да се јават и закажат средба на : 077860436

Потребни квалификации:
-Минимум завршено средно образование
-Претходно работно искуство ќе се смета за предност
-Познавање на македонски и англиски јазик
-Основно познавање на работа со компјутери

Личен профил:
-Организираност и одговорност
-Ведрост, љубезност и комуникативност
-Лојалност, флексибилност и енергичност
-Професионален однос кон работата и клиентите
-Позитивен дух и тимска работа

Вашето CV можете да го доставите на следниот мејл: kafedevetka@gmail.com, или пак, да не контактирате на следниот телефонски број и да закажете средба: 077860436


 

КЛИКНИ