ВРАБОТЕНИ ВО ОДДЕЛ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА АВТОБУСИ

Активни огласи од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН:

ПРОИЗВОДСТВЕН ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – АВТО СИСТЕМИ

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од вработувањe на

 

ВРАБОТЕНИ ВО ОДДЕЛ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА АВТОБУСИ

 

Одговорности и задачи:

  • Комплетно чистење на возилото пред испорака на купувачот;
  • Извршување на поситни корекции на оштетувањата со боја, доколку истото е потребно;
  • Употреба на пропишаните продукти и средства за чистење.

 

Потребни квалификации:

  •  Минимум ССС;
  • Познавање на материјалите, средствата и техниките за чистење на автобуси и нивни поситни корекции.

 

Доколку сте заинтересирани аплициирајте на www.vanhool.mk во делот на отворени работни места.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

Краен рок за доставување на апликациите: 16/02/2018

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

 

КЛИКНИ