Електричар - електротехничар  ( енергетичар )

  • Објавен пред 11 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 13.08.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Електричар - електротехничар  ( енергетичар ) 2 извршители

Потребни квалификации:

-        Со или без работно искуство,

-        Предност имаат кандидатите со работно искуство на иста или слична позиција,

-        Пожелно е познавање на читање на електро шеми.

Личен Профил:

-        Флексибилнос

-        Одговорност и вредна личност

-        Организираност

-        Мотивираност и превземање на иницијатива

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ