Магационер

Реномирана фирма – ексклузивен ресторан од Скопје Микеи Хантинг Клуб има потреба од следната работна позиција:

МАГАЦИОНЕР

Главни oдговорности и oбврски:

 • Прием, издавање и пренос на стока/артикли во магацин и водење компјутерска евиденција за истото
 • Соодветно складирање, чување на производите во магацинот, како и издавање на производите од магацинот
 • Редовно и комплетно пополнување на документацијата за магацинското работење, како и архивирање на истата
 • Проверка на квалитет и квантитет на примена и издадена стока/артикли
 • Одржување на ред и хигиена во магацинските простории
 • Грижа за правилно складирање, чување и манипулација со производите, како и грижа на магацинските простори

Очекувани квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Одлични компјутерски вештини, искуство во software за магацинско работење ќе се смета за предност
 • Познавање на MS Office пакетот
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Претходно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Потребни способности и вештини:

 • Примена на организациски вештини во магацинските простории
 • Развиени комуникациски вештини
 • Познавање и интерес за вина и храна
 • Совесност и одговорност во извршување на рабoтните задачи
 • Тимска личност
 • Висока работна етика

Компанијата за своите вработени нуди:

 • Работа во еден од најпрестижните ресторани во градот
 • Конкурентна плата
 • Платена храна – обезбеден оброк и пијалоци
 • Можност за усовршување и напредок

Заинтересирани апликанти, Ве покануваме да ја доставите вашата биографија задолжително со фотографија на следната e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

За повеќе информации јавете се на тел. 02/ 2523-523 секој работен ден од 8:30 до 16:00 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »