ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР

За компанијата: Во досегашната работа, ФлуидПроект го покрива пазарот во Македонија, но и интернационалниот пазар како Косово, Бугарија, БиХ, Србија, Албанија, Кувајт и Гана. Исто така се дел од повеќе еколошки студии... повеќе за компанијата »

Флуид Проект ДОО има потреба од ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР. 
Основни квалификации на кандидатот:

- со или без работно искуство

- со завршена ССС 

- можност за брз напредок

Дополнителни информации:

-Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил:  : [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »