Сервисер на медицински апарати

 • Објавен пред 5 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 15.09.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

МОТИВИ за нивен клиент, бара 

Сервисер на медицински апарати

Опис на работни задачи: сервис на медицинска опрема во сервисот на Винора и на терен во болници низ цела територија на Македонија

 

 • Континуирано усовршување со обуки во странство (стручни, индивидулни,..)
 • Динамична работна средина и работа со искусен  тим

 

Квалификација (степен и вид на образование):

Средно електро техничко или

ВСС  , електро факултет, предност слаба  струја, телекомуникации

 

Должина на време за кое ќе биде ангажиран работникот:

 

За почеток определено 2-4 месеци, потоа неопределено со можност за стекнување на обуки во странство и напредување во работата

 

Работно време и денови:

 • 40 работни часа неделно  ( понеделник-петок)

 

Останати барања:

 

 • Работно искуство мин. 3 години во областа на електро-техниката
 • Активно познавање на  Office , Outlook Express и предност е познавање на  AutoCad
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Активно познавање на технички англиски јазик (пишан и говор)
 • Комуникациски способности со клиенти

 

Апликациите (вклучувајќи и CV со фотографија) треба да бидат доставени на е-пошта kariera@motivi.mk или директ на Kariera.mk, последен датум за апликации е 15.09.2019.

КЛИКНИ